WatchGuard Partner event pidettiin toukokuussa Lontoossa

WatchGuardin Nordic alueen kumppanitapahtuma pidettiin 18.-19.5. Lontoossa. Mukana matkassa oli myös mukavasti suomalaisia. Koko alueen innovatiivisimmasta tapahtumamarkkinoinnista (EU-tietosuoja/GDPR) yhdistettynä WatchGuard MSSP palveluntarjoaja-malliin palkittiinkin Canorama – lämpimät onnittelut!

Verkon tietoturvan myyminen palveluna oli muutenkin kantavana teeman tapahtumassa: Pk-yritysten tietoturvahaasteet ovat täsmälleen samat kuin isommillakin yrityksillä, ja resursoinnin vähyydestä johtuen palveluna toteutettu tietoturva kiinnostaa. Tuotepuolella tapahtuu jatkuvasti ja WatchGuard kiihdyttääkin selvästi ohi kilpailijoiden palveluiden kattavuudella. Erityisesti APT Blocker on saanut ansaitsemaan huomiota teollisuudessa tehokkuudestaan – eikä vähiten tilanteessa, jossa Wannacryptin tapaiset haitakkeet aiheuttavat laajaa tuhoa.

Ennakoivan suojauksen osalta tuotiin erikseen esiin Threath Detect and Response, joka on osa Total Security suitea. Sen avulla voidaan monitoroida uhkia myös työasemista erikseen asennettavan Host Sensorin avulla, verrata tietoa muurissa olevaan ja priorisoida uhkien käsittelyä. TDR on aktiivinen koko ajan ja toimii hyvänä lisätukena kokonaistorjunnassa – osallistu webinaareihimme ja kuule lisää!

Kiitoksia kaikille osallistujille ja ensi vuonna vielä runsaammalla joukolla matkaan!

t.Mark ja Netmedian porukka